Tisza-tó - FeHoVa és Boat Show !

2014. február 11. 16:41 - Tisza-tavi Móni

FeHoVaA_1.JPGFebruár 13-án, csütörtökön kezdődik a 21. Fegyver, Horgász és Vadász nemzetközi kiállítás, melyen a Tisza-tó, mint minden évben, idén is bemutatkozik.

Az A pavilon 210/A1 standján a megjelenés idén is egy látványos madármegfigyelő toronnyal történik, melynek egyik oldala mászó falként funkcionál - a tiszafüredi Robin KalandSzigetre hívva fel a figyelmet és melyet a kalandorok bátran ki is próbálhatnak!

Fotó: Tisza-tó stand, FeHoVa kiállítás 2013.

Amennyiben Te is kilátogatsz a FeHoVa kiállításra, várunk szeretettel a Tisza-tavi standon, ahol a tó egyedi horgászati lehetőségei mellett - a kiállítás tematikájának megfelelően - információt kaphatsz a természetjárás, víziturizmus és ökoturizmus lehetőségeiről a Tisza-tavi régióban, illetve a régió teljes turisztikai kínálatáról! Itt veheted kezedbe elsők között a régió legújabb; „Tisza-tavi garantált élmények garantált áron” kiadványát és kaphatsz első kézből információkat az akcióról: az egész évet átfogó kedvezményes Tisza-tavi programlehetőségekről és az ehhez kapcsolódó szálláshely kínálatról.

Ha pedig a természetet minél több dimenzióból szeretnéd megismerni, információkat szerezhetsz a Tisza-tavi Ökocentrum, az Európa legnagyobb édesvízi akváriumát is bemutató látogatóközpont látnivalóiról ugyanúgy, mint a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat tagjaitól a kerékpáros, vízi, gyalogos és lovas túralehetőségekről.

A Tisza-tavi Ökocentrum új kiadványa szintén itt debütál: „Eseménynaptár 2014. Tisza-tavi élmények Poroszlón” címmel, melyben megismerkedhetsz az Ökocentrum és a település idei rendezvényeivel, program ajánlóival, és további szálláslehetőségekkel, szolgáltatásokkal.

Látogass ki Te is a FeHoVa-ra; keresd fel a Tisza-tavi standot, és ne feledd, hogy a FeHoVa kiállítással párhuzamosan (február 13-16.) kerül megrendezésre a Budapest Boat Show kiállítás is – a Hungexpo G pavilonjában, ahol idén Díszvendégként mutatkozik be a Tisza-tó, Magyarország legnagyobb hajós seregszemléjén. A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága szervezésében hazánk második legnagyobb tava és annak különleges vízi szolgáltatásai 60 nm-en jelennek meg. A kiállítás egyik fő témája a biztonság, ezért a Tisza-tavi standot is meghatározza a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajójának és jet-sky-jének a kiállítása. A rendőrhajó nem csak látványos, hanem érdekes is lesz; a látogatók bemehetnek, s működés közben is megtekinthetik azokat az eszközöket, melyek valamennyiünk biztonságát hivatottak szolgálni.

IMG_2711.JPGA Tisza-tavat szerencsére a hajósok jelentős része már ismeri, de akik még nem tudják, hogy pontosan miért is érdemes egyszer mindenképpen bejárni a tavat, azokat a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság munkatársai és a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat informátorai látják el a döntés meghozatalához szükséges információkkal.

A Tisza-tónál lehetőség van a hajózás szinte minden formájának a kipróbálására. Az akár egy hetes kalandozásra is alkalmas hajóbérlést a Tisza-tó Yacht Charter kínálja. A legkisebbeknek a Tisza-tó sail gyerek vitorlás bázisa nyújt új ismerkedési lehetőséget a széllel és a vízzel. Aki vonzódik a hajózáshoz, de még kezdő, annak a Kapitány Hajósiskola adhatja meg a biztonságos kezdéshez szükséges ismereteket.

Várunk szeretettel Tisza-tavi standjainkon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr195809550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása