Mit esznek a fotósok a Tisza-tavon?

2014. október 09. 15:21 - eM.Dé

A fenti szlogennel és a TermészetfotóShow névvel került életre hívásra a Tisza-tó borvacsorája 2014. október 17-ére, amelynek középpontjában mi más is állhatna, mint a természetfotózás.

A koncepció az lesz, hogy fogásonként egy-egy ismert természetfotós meséli el melyik a kedvenc képe, s miért. Ehhez persze egy-egy pohár finom bor is dukál, amit az egri Demeter pincészet szolgáltat. A helyszín exkluzív - a Tisza Balneum Hotel étterme - a hangulat garantált, ráadásul még éhesek se maradunk.

UPDATE: a pénteki vacsora sajnos úgy tűnik elmarad, de egy hónap múlva újra meghirdetésre kerül - reméljük ekkor már falatozni is tudunk majd.

Mindez kiváló zárómomentuma lehet a Természetfotós tanfolyamnak, amelyet ugyanitt rendeznek meg. A vacsi 19:00-kor kezdődik, túl sokáig azonban nem tarthat, mert másnap van a leadása a természetfotós pályázatra készült fotóknak. Aki még esetleg nem készítette el élete fotóját eddigre, annak még szombat reggel megadjuk a lehetőséget.

Most hogy minden összeállt, átnyújtjuk a kedves fotóbarátoknak a leghasznosabb ajándékot, amit találtunk: egy határidőnaplót, benne a legfontosabb tudnivalókkal az egész természetfotós héttel kapcsolatban.

Hajrá everybodri! :)

jégmadár.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr856774993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása