Tanulj fotózni a Tisza-tónál!

2014. október 01. 10:12 - eM.Dé

Aki még nem tudná: 2014. október 11-18. között Természetfotós hét lesz a Tisza-tónál, amely egyben egy természetfotós pályázat is, de ezen kívül is számos érdekességet kínál a lelkes amatőr és profi fotósok számára egyaránt. Az egyik ilyen különleges kísérőprogram a szóban forgó fotós tanfolyam, amelyet október 16-17-én tartanak a Tisza Balneum Thermal Hotel****-ben.

A kétnapos "gyorstalpaló" egészen mélyen enged betekintést a természetfotózás világába, hiszen nem csak elméleti, hanem gyakorlati képzést is tartalmaz. Például megtanulhatod hogyan kell jó leshelyet építeni, vagy mitől lesz igazán jó egy makrófotó. A két oktató Vadász Sándor és Jakab Tibor lesz, mindketten számos díjat zsebeltek már be életük során, szóval higgyük el hogy értenek hozzá ;)

Azért tökéletes a tanfolyam időzítése, mert a fotópályázaton kizárólag október 18-án lehet majd leadni a fotókat, így elképzelhető hogy a képzés alatt lencsevégre kapott madarunk lesz a díjnyertes darab. Fontos azonban tudni, hogy a tanfolyam létszáma limitált, így aki picit is kedvet kapott az ne habozzon jelentkezni, legkésőbb október 10-ig!

Továbbá emlékeztetünk mindenkit, hogy a fotós7 ideje alatt kedvezményekkel várjuk a fotósokat a Tisza-tónál - szóval hajrá!

termeszetfoto_tisza_to_madaras.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr876749345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása