Kedvezünk a fotósoknak

2014. szeptember 25. 10:59 - eM.Dé

Azaz a természetfotós pályázaton pályázni szándékozó fotósoknak. Mi azt szeretnénk ha készülnének szép fotók, a fotós pedig azt szeretné, ha ehhez a lehető legtöbb segítséget megkapná.

Ha valaki elfelejtette volna, 2014. október 11-18. között fotósnak áll a világ a Tisza-tónál, azaz Természetfotós7 lesz. Vegyük szépen sorba ki és mivel segít nektek:

  • A Tisza-tavi Ökocentrum Poroszlón minden reggel 6 és 9 óra között kedvezményes 1000 Ft-os áron biztosít csónak kölcsönzési lehetőséget, október 18-án reggel pedig ingyenesen.
  • Az Ökocentrum kikötőjéből minden délután 16 és 18 óra között garantált, vezetett fotóstúrák indulnak 2000 Ft/fő áron.
  • Ha a csónakos programokon akarsz részt venni, fontos, hogy legalább 24 órával előtte regisztrálj a kikoto@ttoc.hu címen!
  • A fotós héten kedvezményes szakmai jegyet válthatsz az Ökocentrumban is, 800 Ft-ért, de itt is fontos az előzetes regisztráció az info@ttoc.hu címen.
  • A térségben kedvezményes szállásajánlatokkal is várják a fotósokat, nézz szét például az itthon.hu/tiszato oldalon.

Mindezt persze elolvashatod szárazon is a részletes és teljes versenykiírással egyetemben ITT.

Reméljük ez azért mindenkinek tetszik. Meg persze az alábbi fotó is.

csonaktura_nap.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr686730069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása