Megnyílt a Boat Show és a FeHoVa kiállítás

2014. február 14. 11:55 - Tisza-tavi Móni

Most csütörtökön megnyílt a Budapest Boat Show és a FeHoVa (21. Fegyver, Horgász és Vadász nemzetközi kiállítás), melyeken a Tisza-tó is bemutatkozik.

Ha még nem tervezted, de megteheted, gyere el Te is eme rangos rendezvényekre, nagy érdeklődésre számot tartó kiállításokra, és hozd el a családodat is!

Boat Show 2.jpg

Ahogy már az előző blog bejegyzésemben hosszan felvezettem; idén Díszvendégként mutatkozik be a Tisza-tó a Budapest Boat Show kiállításon (február 13-16.) , Magyarország legnagyobb hajós seregszemléjén, ahol a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság – speciális rendőrhajóját és jet-skiét közelebbről is megszemlélhetik az érdeklődők.
Keress fel bennünket a Hungexpo G pavilonjában!

FeHoVa 2.jpgA Fegyver, Horgász és Vadász nemzetközi kiállításnak, azaz FeHoVa-nak idén is elmaradhatatlan kiállítója a Tisza-tó, melynek kapcsán az idei évben egy látványos madármegfigyelő torony képezi a régiós standot, ahol sok-sok hasznos információval gazdagodhatnak a látogatók.

Várunk szeretettel az A pavilon 210/A1 standján!


…A Tisza-tavi bemutatkozásról további információként olvasd el az előző blog bejegyzést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr135814011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása