A Tisza-tó csodálatos téli világa

2014. február 06. 10:22 - Tisza-tavi Móni

itt a télA_1.jpgEzzel a mottóval vár Téged most hétvégén a Tisza-tavi Ökocentrum, Poroszlón! Február 8-án igen különleges programokban lehet részed: Jégszobrász bemutató és téli kalandtúra a Tisza-tavon csónakkal vagy a már többször beharangozott kétéltű járművel – mely kétséget kizáróan felejthetetlen élményt garantál! Ráadásul a túrákon való részvétel ezen a napon ingyenes!
Ne szalaszd el hát az alkalmat, légy része a kalandnak! Bővebb információ itt!

A szombati nap után a vasárnap is igazi élményeket rejteget a Tisza-tavi Ökocentrumban, ahol február 9-én "Állati" jó farsang lesz! Ezen a napon minden állatjelmezbe öltözött 18 éven aluli vendég ingyenesen léphet be az Ökocentrumba!

Aki részt akar venni a farsangi jelmez-szépségversenyen, február 9-én 10 és 15 óra között jelentkezzen az Ökocentrum Információs pultjánál, ahol fényképet készítenek róla. A győztes - akinek jutalma mesekönyv lesz - internetes szavazás alapján kerül kiválasztásra. www.ttoc.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr545801265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása