Furgangos Márton és Márton-napi Libato(u)r

2013. november 05. 10:47 - Tisza-tavi Móni

Furfangos-Márton.jpg

Először is egy játékra szeretnélek invitálni a Márton-nap közeledtével, és amelyet érdemes kipróbálnod, mert sok értékes nyeremény vár gazdára!

A Magyar Turizmus Zrt. az "Élmény Itthon" Facebook oldalán egy Márton-napi játékot indított, melyben  Furfangos Márton agyafúrtan elrejtette a libalakomákat és fesztiválbelépőket rejtő nyereményeket, amiket a csak cseles játékát végigjátszók kaphatnak meg.
Kattints rá a jobb oldali bannerre és jelentkezz be a facebook oldalra, ahol személyesen Furfangos Márton fogad téged és egy rövid tájékoztató után a tudnivalókról, már indulhat is a próbálkozás! Klasszikus "különbségkeresős" játék, ha megvan az 5 eltérés, máris regisztrálhatunk a nyereményért.

Furfangos Márton a Márton-napi Libato(u)r hivatalos libája is egyben. A Márton naphoz kapcsolódó hagyományokra emlékezve és felelevenítve idén is megrendezésre kerül a Libato(u)r elnevezésű eseménysorozat, melyhez idén is számos szolgáltató csatlakozott. Érdemes tájékozódni a lakóhelyünk közelében lévő lehetőségekről vagy az itthon.hu oldalon szemezgetni az Aktuális/ Márton-napi Libato(u)r menüpont alatt. Több mint 120 fantasztikus libás éttermi és szállásajánlat – speciális programcsomag közül válogathatunk!

A Tisza-tavi régiót illetően is több Márton-napi ajánlat közül válogathatsz! Választhatod a Karcagi Nimród Hotel**** csomagját, melyben az elegáns szállodai szobák mellett speciális „Márton-napi ludasságok” menüvel várnak és belépőjeggyel a karcagi városi gyógyvízű Strandfürdőbe. A tiszafüredi Balneum Hotel**** Márton-napi Libanapok csomagajánlatában egy fergeteges Márton-napi libavacsorán vehetsz részt borkóstolóval egybekötve, de lesz sütőtök sütés és forralt borozás is, no meg az elmaradhatatlan wellness élvezet; a Balneum SPA korlátlan használatával. A három csillagos superior besorolású berekfürdői Thermál Hotel Szívek a hétvégi csomagjában libából készült ételekkel és kényeztető wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. A poroszló Fűzfa Pihenőpark is nagy szeretettel várja az idelátogatókat; szintén libahúsból készült ételekkel kedveskedve és saját belső uszodájának, valamint a kültéri termálvizes medencéinek használatával. A Tiszaörvényen található Tiszavirág Ártéri Sétaúton egy természetjáró túra keretében felelevenítésre kerülnek a Márton napi népszokások, hagyományok, s egy 19. századból ismert szokásnak hódolva egy Márton napi lampionos felvonuláson is részt vehetünk, mégpedig aktívan, ugyanis a túra minden résztvevője elkészítheti a saját lámpását, mely lampionok fényében érkezünk vissza a kikötőbe. A lámpásokat ezután haza is vihetjük magunkkal emlékbe.

Fedezzük fel az újbor és libalakoma változatokat, élvezzük ki a szálláshelyek kínálta kényeztető szolgáltatásokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr695615855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása