HelloHal Halvacsora és Halshow

2013. október 25. 08:00 - Tisza-tavi Móni

fűszeres halfalatkák_előétel (550 x 513).jpgEmlékeztek még a Hello Hal halvacsorákra, melyekre folyamatosan invitáltunk Benneteket és melyekről beszámoltunk a tiszai halak népszerűsítése kapcsán?!

Hát most egy kicsit emlékeztetőül: mi is a HelloHal:  „A HelloHal a Magyarországon fellelhető édesvízi halak birodalmába kalauzol. A HelloHal gasztronómia, horgászat és egy csipetnyi természet. A HelloHal misszió.” – Horváth Szabolcs tollából, aki a HalloHal halvacsorák és Halshow esték megálmodója, szervezője és kivitelezője egyben, no meg akinek az élménydús blogbejegyzéseit követhettétek nyomon, hónapokon keresztül.

Amennyiben részt vettél már ilyen halvacsorán a nyugat-dúnántúli road shownk keretében vagy itt a Tisza-tónál és várod a folytatást, vagy éppen még eddig nem volt alkalmad, de most szeretnéd kipróbálni, megtapasztalni az ízeket, gyere el november 5-én, a soron következő Hello Hal Halvacsorára és Halshowra! A részletes meghívó letölthető ITT!

„Ismerd meg a Tisza-tavat, a benne élő halakat és kóstold is meg azokat!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr265580393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása