Halászléfőző Fesztivál Tiszaújvárosban

2013. szeptember 11. 09:36 - Tisza-tavi Móni

Szereted a halat és a jó programokat? Szívesen megmérettetnéd magad egy főzőversenyben?...

Akkor ezen a hétvégén Tiszaújvárosban a helyed!

halászléA_1.JPGSzeptember 14-én kerül megrendezésre a tiszaújvárosi Halászléfőző Fesztivál, mely a színes színpadi produkciók mellett számos kísérő programmal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a nap folyamán. Lesz ugrálóvár, népi játszótér, kézműves kirakodóvásár, bemutatók és foglalkozások a kézművesek utcájában, lovagoltatás, állatsimogató, továbbá sárkányhajóztatás a Tiszán. A színpadon többek között fellép a 3+2 zenekar, Muri Enikő és az APOSTOL Együttes ad élő koncertet.

A főzőversenyben nevezni három kategóriában lehet: Főzött halétel, Sütött halétel és Párolt halétel kategóriában (de csak egy ételt lehet zsűriztetni) és a verseny díjazása során igen értékes pénzbeli és tárgyi nyeremények nyerhetők, a vándorkupa megszerzésének lehetősége mellett.

További információ: www.tiszaujvaros.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr235506936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása