Csapcse Beach vs. HelloHal - irány Abádszalók!

2013. július 25. 07:57 - HelloHal

Egy igazán érdekes és hangulatos programot ajánlunk a Tisza-tó körül nyüzsgőknek július 27-re. Korlátozott ugyan a férőhely, ám az esemény semmiképpen sem mondható hétköznapinak, ti. egy stégen lesz bemutató halvacsora. De miről is van szó?

csapcse by night (540 x 353).jpgCsapcse Beach by night

Abádszalókon a Szalók Yacht Klubban található a Csapcse Beach, mely tulajdonképpen egy magánstég sok-sok szolgáltatással. "Több, mint strandolás! Wakeboard, wakesurf, vízisí és korlátlan pihenés. Egyedülálló szolgáltatások: jakuzzi, koktélbár, kondi." - tudhatjuk meg a Csapcse Beach FB oldaláról! A stég különös atmoszférájával, hangulatával hívogat nem csak nappal, de kora este is. Ezt és a jó időt kihasználva szervezzük meg a tiszaörvényi HelloHal halfalatozóval közösen a Csapcse Beachen az első HelloHal halvacsora és halshow-t, mely ez esetben egy öt fogásos tiszai halakból álló halvacsora lesz borokkal, vetítéssel, látványkonyhával fűszerezve. A teljesség igénye nélkül ízelítő a menüből: harcsa ceviche, csukachips és desszert szintén halból és rétesből...

A programra péntek estig lehet foglalni, de alább olvasható a meghívó minden részlettel:

hello_hal_csapcse_beach (2) (540 x 757).jpg



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr645422627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása