Tiszaújváros - 15 éves Gyógy-és Strandfürdő - Strandfesztivál

2013. július 15. 14:41 - Tisza-tavi Móni

Tiszaújváros TermálfürdőA.jpgStrandfesztivál kezdődött Tiszaújvárosban, a város 15 éves Gyógy- és Strandfürdőjében.

A szép kerek; 15 éves születésnap alkalmából 15 napon keresztül akciókkal várja vendégeit a fürdő. A kedvezményes családi jegy mellett a belépőjegyek mellé nyereményszelvényt is adnak, mellyel akár egy 2 személyes 10 napos görögországi nyaralást is nyerhetünk Paraliára!

tiszujvaros.JPGA kedvezményes belépők mellett fergeteges hétvégi programokkal várják a fürdőzni- és szórakozni vágyókat. A július 20-i Strandnap programjaiból ízelítőként; lesz Zumba fittness bemutató, Vizimulatság olasz slágerekkel, citerazenekar, Csiribiri együttes, Desperado koncert, Tóth Zoltán (ex Republic-os) Ezer Kincs elnevezésű együttesének élő koncertje, majd pedig after party  a Camelot-ban. A fellépőkön kívül: egész nap vizidodzsem, ingyenes mobil játszóház, ugrálóvár, minigokart, és vetélkedő várja a fürdőzőket. 

Július 21-én, a családi napon vizidodzsemezhetünk, illetve ingyenes mobil játszóház, ugrálóvár, minigokart várja a gyermekeket.

Tiszújvárosi standfürdő, hullámmedenceA.JPGA következő hétvégén; július 27-28-án, a Coca-Cola strandparty keretében kalandparkkal - sportprogramokkal, óriás mászófallal, víziaerobic lehetőséggel, animátorokkal, italakciókkal és játékkölcsönzővel, valamint a jókedv fokozása érdekében egész nap zenei programokkal vár bennünket a szülinapos Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő!... És ha még nem fáradtál el a nap végére, tovább bulizhatsz a Camelot-ban vagy a Jam Klub-ban, mely helyekre  ingyenes a belépőd az aznapi strandbelépőddel.

Gyere; sportolj, játssz és bulizz velünk Tiszaújvárosban!

További információ a rendezvénysorozat plakátján, mely letölthető a fürdő honlapján: www.termal.tujvaros.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr995405689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása