Nagytestvér - Balaton - Balaton Sound (július 11-14.)

2013. július 12. 12:23 - Tisza-tavi Móni

Nyár...vízpart...strandolás...koncertek...fesztiválhangulat!

Nyári fesztiválidőszak kapcsán engedjétek meg, hogy szót ejtsek és betűt vessek "nagy testvérünkről", a Balatonrólbalaton soundA.jpg is és annak kiemelt rendezvényéről, a Balaton Sound-ról, mely kiérdemelte az "Európa  legjobb közepes méretű fesztiválja" elnevezést!...És ami a legfontosabb; az idei fergeteges programsorozat most csütörtökön kezdődött el, amikor is több ezer fesztiválozó vette birtokba Zamárdi partját. Egészen vasárnapig tart az év egyik legnagyobb bulija, ahol a hazai rangos fellépők mellett nemzetközi sztárok is gondoskodnak a kitűnő hangulatról!

Ha idén nem tudtál elmenni vagy éppen a Tisza-tónál nyaralsz, akkor sem maradsz le róla; nyomon követheted a nagy eseményeket az Élmény Itthon Facebook oldalán megtalálható Balaton Sound LIVE link/box-on, amire rákattintva 16 órától élőben lehet követni a Soundot!

Kattints ide!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr125401687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása