Ha Abádszalók, akkor: flyboard és parasailing!

2014. augusztus 09. 08:43 - Év Utazója

1. nap - Tisza-tó, Abádszalók

A Tisza-tó egyetlen flyboard és parasailing paradicsomában, Abádszalókon töltöttük a hét első napját. Az említettek mindegyike extrém vízi sport és köze van a repüléshez. Első ránézésre veszélyesnek tűnhetnek, de valójában semmilyen előképzettséget nem igényelnek. Még úszás tudást sem. A szenvedélyes delfinimádóknak a flyboardot javaslom, mert még kedvenc emlőseik úszástechnikáját is elsajátíthatják.

Tipp a flyboardhoz: A wakeboarddal ellentétben itt a testet minél feszesebben kell tartani, szinte vigyázzállásban. A többit meg majd úgyis érzitek!

JUC_TT-5879.jpg

Fanni épp egy nagy csobbanásra készül. :)

A parasailingnél pedig semmi más dolgunk nem volt, csak élvezni a kilátást. Nem kellett tartani magunkat. Egy motorcsónakkal húztak minket a víz felett. Néha azért igyekeztek tesztelni, hogy hány decibellel tudunk sikítani. A képen is valami hasonló látható...

BUS_5975.jpg

Fannival kettesben próbáltuk ki a parasailinget. Az átlag utazási magasság ettől feljebb van. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr706582023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása