Szemkötőt fel! - Indul a Kalózkodás

2014. április 16. 16:27 - eM.Dé

Új köntösbe öltözik a Tisza-tó kalandparkja - Robin, a hód nyugdíjba vonult és a helyét hamarosan falábú kalózok veszik át: indul a KalózSziget Kalandpark!

Gyakorlatilag minden maradt a helyén, de mégsem: az élményelemek a régiek, de teljesen új sztorit kaptak, amely természetesen a kalózkodás köré épül. A gyerekeknek így biztosan nagyobb élmény lesz a Kalandpark, de persze az örök gyerek felnőttek is jól érezhetik majd magukat.

A több mint 18 hektár területű ártéri szigeten olyan játékokkal találkozhatnak a kalandkeresők, mint a 140 akadályból álló kötélpálya a magasban és földközelben, 15 méter magas sport- és versenymászásra is alkalmas mászófal kilátó toronnyal, 300 és 400 méter hosszú kötélcsúszda, erdei tornapálya és játszótér, minigolf, ijászpálya, vizikenguru és még sok egyéb érdekes játék.

Fontos információ! A KalózSziget nyitva tartása a következőképpen alakul:

Nyitva tartás: 10-18 óra között

  • május 1. - június 15. között: hétvégén és ünnepnapokon
  • június 16. - augusztus 31. között: minden nap
  • szeptember 1. - szeptember 30. között: hétvégén

Aki az idei nyáron a Tisza-tónál tervez kisebb-nagyobb nyaralást, mindenképp iktassa be a programba az ártéri kalózkodást, mert ez cool lesz!

További info: www.balneum.hu/kalandsziget

kalozsziget_kalandpark_480.jpg

Idén már csak szemkötőben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr466043580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása