Utazás 2014 !

2014. február 19. 16:05 - Tisza-tavi Móni

Utazás kiállítás 010.jpgA február 13-16. között megrendezésre került két rangos kiállítást, a Budapest Boat Show-t és a FeHoVa-t követően, melyek együttes látogatottsága elérte a tavalyi rekordlétszámot: az ötvenezer látogatót, mindjárt itt a nagy Utazás Vásár! A nemzetközi turisztikai kiállítás jövő hétvégén február 27- március 2. között várja a látogatókat a Hungexpo terültére, ahol párhuzamosan megtekinthető a Karavánszalon, a Vital Expo és a szintén nagy érdeklődésre számot tartó Port.hu Bringa Expo is!
 
Szóval lesz látnivaló bőven, az Utazás kiállításon pedig az élményszerzés mellett hasznos utazási tippeket, információkat szerezhetünk – mind verbálisan, mind kiadványok, prospektusok formájában! Az Utazás 2014 belföldi díszvendége Pécs, a külföldi Tunézia, míg a kulturális díszvendég pedig Matyóföld lesz. Az Utazás kiállításról további hasznos információkat, érdekességeket itt olvashatsz!                                                                                                           Fotó: Utazás 2013, Tisza-tó stand

A Tisza-tavi régió a két sikeres megjelenést követően, mely szerint a Budapest Boat Show Díszvendége volt, valamint immár 10. alkalommal – elmaradhatatlan kiállítójaként és folyamatos érdeklődés közepette a FeHoVa-n is bemutatkozott, természetesen a 2014 Utazás alkalmával is prezentálja a régió turisztikai kínálatát.                                                      
Az A pavilon 212/B standján 50 nm-en a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága mellett 8 társkiállító lesz jelen: Abádszalók, Berekfürdő, Kisköre, Tiszaújváros, a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel****, a tiszafüredi Robin KalandSziget, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, valamint a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat.

Találkozzunk az Utazás kiállításon!

Várunk Mindenkit Szeretettel és sok-sok információval, kiadvánnyal a Tisza-tó standján!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr785822559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása