Valentin napi ajánlatok a Tisza-tónál

2014. február 10. 16:41 - Tisza-tavi Móni

valentin-nap.jpgNe feledd, mindjárt itt a Valentin nap!

Ráadásul Idén február 14-e péntekre esik, így akár egész hétvégére szóló élményekben; színes programokban lehet részünk és kedvezményes Valentin-napi hétvégi csomagajánlatok közül válogathatunk országszerte.

Valentin napja alkalmából a Tisza-tavi régió is különleges programokkal, csomagajánlatokkal várja vendégeit!
Nem csak a természet bejárásával, különleges kirándulásokkal, a csenddel és az érintetlenen természettel találkozhatunk, de stílusosan a szívekhez címzett szállodában is megszállhatunk, ahol a termálvízben pihenhetjük ki az egész napos kalandokat.

Tiszafüred-Örvényen egy különleges természetjáró sétát ajánlunk a "Szerelmesek szigetének" méltán nevezett Tiszavirág Ártéri Sétaúton. Egy itteni monda szerint ugyanis, aki ezen a túrán - Valentin nap apropóján, február 15-én - a párjával közösen átkel a tanösvény hídjain, hosszú, s boldog párkapcsolatra számíthat!

A természetjáró túrákat és kalandokat kedvelőknek ajánljuk továbbá a régió legújabb attrakcióját; a kétéltű kalandtúrát. Hívja meg kedvesét egy különleges kétéltűs kirándulásra február 14-16. között a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumból vagy a tiszafüredi Balneum Hoteltől kiindulva! Ezen a hétvégén péntektől vasárnapig a pároké a terep.
 
Ha a nagy túrák után egy jó kis fürdőzésre vágyik, vegyen részt egy speciális Valentin napi éjszakai fürdőzésben, a Tiszaújvárosi Gyógyfürdőben február 15-én, ahol lesz fényshow, hab- és lufiparty, valamint egész este zenél DJ Carry. 

valentinnap.jpgValentin nap alkalmából speciális wellness hétvégét kínál kedvezményesen a berekfürdői Thermal Hotel Szivek***superior szálloda február 14-16. között (3 nap/2 éjszaka). A csomagajánlat részeként február 14-én, pénteken gyertyafényes vacsorával egybekötött romantikus zenés estén vehet részt párjával, szombaton pedig gyertyafényes éjszakai fürdőzéssel várják a szerelmeseket.

Aki rajong a természetért és vízközelségre vágyik, jöjjön el Tiszafüred-Örvényre, és kényeztesse párját egy Valentin napi hétvégével a közvetlenül a Tisza-folyó partján található Hableány Hotelben*** – gyertyafényes pezsgős vacsorával és pezsgőfürdőzéssel egybekötve! Ha a természethez való közelség mellett igényled még egy négycsillagos szálloda plusz szolgáltatásait, "kényeztetéseit" is, akkor válaszd Tiszafüreden, a Tisza-tó partján található Tisza Balneum Hotel****-t, ahol ráadásul nem csak ezen a hétvégén várnak Valentin napi csomagajánlatukkal, hanem egész február hónapban (minimum 2 éjszaka foglalással és ott tartózkodással).

Akik pedig igazi falusi romantikára vágynak, távol a város zajától – a párjukkal édes kettesben, jöjjenek el Nagykörűbe, a Suttogó Étterem és Lovasudvarba, melynek ízlésesen berendezett Fogadója várja vendégeit egy speciális Valentin-napi hosszú hétvégére – kedvezményes áron, 4 nap/3 éjszakára!

Gyere el Te is és hozd el párodat, szeretett családtagjaidat a Tisza-tóhoz, Valentin-nap alkalmából!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr625807883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása