Első madáretető séta a Tiszavirág Ártéri Sétaúton

2013. november 25. 11:42 - Tisza-tavi Móni

madareteto.jpgNovember utolsó napján; november 30-án, szombaton kerül sor az első szervezett madáretető túrára Tiszaörvényen - az őszt elbúcsúztatva és egyben a tél beköszöntét hirdetve.

Az érdekes program során választ kaphatunk arra, hogy kell-e etetnünk télen a madarakat? Előadást hallhatunk a téli madáretetés fontosságáról. Megtudhatjuk, mivel, mikor, meddig etessünk, és hogy milyen etetőtípusok vannak. Az előadást követően kötetlen beszélgetés keretében megoszthatjuk saját tapasztalatainkat, véleményeinket, ötleteinket egy forró tea és forralt bor mellett.

Majd a nap legizgalmasabb részeként bebarangoljuk a Tiszavirág Ártéri Sétautat és a kellemes gyalogtúra során a kihelyezett madáretetőknél erdei madarakat figyelhetünk meg (érdemes távcsövet is hozni magunkkal), illetve fotózhatjuk őket, a kiürült madáretetőket pedig saját kezűleg tölthetjük fel finom madáreleségekkel.

 További információ a túráról és a részvételi lehetőségekről: www.szabicskikoto.hu
Szabics - madáretető túra (1)A_1.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr45654993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása