Hétvégi darumegfigyelő túra

2013. október 22. 08:00 - Tisza-tavi Móni

darulesenA.jpgFotó: Vékony Orsolya, Magyar Turizmus Zrt.

Bár a Madaras Fesztivál véget ért, még bőven van alkalmad madarakat megfigyelni, szervezett csónakos madármegfigyelő túra keretében barangolni a Tisza-tavon vagy darutúrán részt venni!
 
Most hétvégén a Szabics Kikötő és Szabadidőpart szervezett daruleső túrájára invitállak!
A túra során nemcsak a fenséges madarakkal ismerkedhetsz, hanem az őszi puszta jellegzetes virágainak; a lila sóvirág, sziki üröm, réti őszirózsa stb. vidám színeit és semmihez sem hasonlítható illatait is testközelből tapasztalhatod meg, miközben kék vércsék százai tizedelik a repülő rovarokat közvetlenül a fejünk felett. A darucsapatok behúzását a nádasban megbújva vagy álcázott lesekből követheted a túra során!

A részletes programról, a részvételi díjról és a jelentkezési lehetőségekről ITT olvashatsz vagy a kikötő honlapján: www.szabicskikoto.hu!

Ha azonban neked hétköznap lenne inkább alkalmas a túrára, mert például több napot itt töltesz a Tisza-tónál a családoddal, baráti társasággal - az október 23-i ünnephez vagy november 1-hez kapcsolódóan, akkor ajánlom figyelmedbe, hogy a Szabics Kikötő és Szabadidőpart előzetes egyeztetéssel a hét bármely napjára szervez darumegfigyelő túrát, megfelelő létszám esetén!

Éld át velünk az őszi Tisza-tó és a Puszta látványát, hangját és illatát!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr155580831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása