Ma van a Turizmus Világnapja!

2013. szeptember 27. 08:31 - Tisza-tavi Móni

Turizmus Világnapja.jpgMa, szeptember 27-én ünnepeljük a Turizmus Világnapját Magyarországon és az egész világon!

Mint ahogy már egy előző bejegyzésemben felhívtam a figyelmeteket, a 2011-ben indult kezdeményezés és két év sikeres kampányának folytatásaként az MT Zrt. idén is nagyszabású vendégbarát akciót hirdetett a világnaphoz kapcsolódóan.

Az akcióhoz a turisztikai szolgáltatók felajánlásokkal csatlakoznak országszerte, mely kapcsán szeptember 27-én megkülönböztetett figyelemmel, kedvezményekkel, kedves gesztusokkal, apró ajándékokkal és ajándék szolgáltatásokkal várják vendégeiket! A csatlakozó felajánlók közül sokan nemcsak szeptember 27-re, hanem szeptember 28-ára és 29-ére, tehát a kapcsolódó hétvégére is kiterjesztik akciójukat!

Az idei kampányban a Víz és a Turizmus kapcsolata áll a középpontban, melynek megfelelően idén igen sok a Vízzel kapcsolatos felajánlás.  VÍZ…TAVAK…TISZA-TÓ, mely régió igen színes ajánlatokkal, szolgáltatói felajánlásokkal, kedves gesztus ajándékokkal vár RÁD (lsd. előző blogbejegyzés; „Közeleg a Turizmus Világnapja” címmel) !

Turizmus Világnapja - Ökocentrum.JPGA Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság a Turizmus Világnapja alkalmából a mai napon a Tisza-tavi Ökocentrumba települ ki, ahol köszönti az érkező vendégeket és kedveskedik a látogatóknak. A csoki-, lufi- és ásványvíz ajándékozás mellett mobil információs pulton kiadványokkal és további hasznos turisztikai információkkal is ellátják a kedves látogatókat.

A mai napon a Tisza-tavi Ökocentrum minden vendégét garantált 1,5-2 órás idegenvezetésben részesíti. Továbbá meglepetés ajándékokkal is kedveskednek és a látogatók egy igen látványos "Ember a vízben" búvármerülést is megtekinthetnek.  Ezenfelül a Víz tematika kapcsán az Ökocentrum partnereként; a Tisza-tavi Hajózási Kft. egy 20 perces kishajós túrárára látja ingyenesen vendégül az Ökocentrum "Vízi Sétány" és "Mindent bele" csomagot vásárló egyéni vendégeit ezen a napon.
 
Ünnepeljünk együtt!

Légy részese TE is a Turizmus Világnapjának!

Legyél Te az egyik figyelmességekkel, ajándékokkal elhalmozott vendég!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr145534994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása