Szárazföldi és vízi GPS versenyek Sarudon!

2013. augusztus 24. 09:54 - Tisza-tavi Móni

vízitúrázók.JPG

Szereted az ügyességi versenyeket? A tájékozódási képességedet szívesen újra megmérettetnéd? Akkor a nyár vége fele sem fog árnyékban hűsölni a GPS-ed! Augusztus 31-én (szombaton) ismét megrendezésre kerül az immár hagyományos sarudi GPS verseny; a 7. GARMIN GPSGames Műhód Fesztivál - szárazon és vízen!  

A verseny kalandjain túlmenően vasárnap pedig további természet közeli kikapcsolódási lehetőségek várnak!

A program gyakorlatilag már előző nap (augusztus 30-án) elkezdődik a sarudi Eurostrand Kemmpingben; ahol a megérkezést követően fürdőzéssel, csónakozással, evés-ivással kellemesen  ráhangolódhatunk a másnapi versenyre.

Szombaton a verseny különféle terepeken és kategóriákban zajlik majd; lesz hagyományos gyalogos verseny, és különféle hajós navigációs versenyszámok.  Eközben a bázison, azaz az Eurostrand Kemping területén egész napos gyermek-programok várják majd a kicsiket.

Érdemes Sarudon töltened az éjszakát, mert vasárnapra (szeptember 1-re) is több program lehetőséget kínálnak a szervezők – kedvezményesen; mint pl. vezetett kenutúra a Tisza-tavon, Tisza-tavi Ökocentrum látogatás…

A rendezvényről; magáról a versenyről - kategóriákról, illetve a fakultatív programlehetőségekről bővebben ITT tájékozódhatsz!

A kempingben a GPSGames Műhód Fesztiválra hivatkozva igénybe veheted a kedvezményes szállás- és étkezési csomagokat! Ezekkel kapcsolatban érdeklődj közvetlenül az Eurostrand Kemping elérhetőségein! www.eurocamping.hu, Tel: 30/377-2255.

Már sokan beregisztráltak, de várják még a további jelentkezéseket egészen augusztus 29-ig!

Gyere, csatlakozz Te is a nagy kalandhoz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr25474361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása