Megújult a Suttogó Étterem és Lovasudvar

2013. június 21. 08:53 - HelloHal

Irány Nagykörű. A Tisza-tavi régió perifériáján található picike faluban mesés környezetben várja vendégeit a Suttogó Étterem és Lovasudvar. Az elmúlt néhány hónapban megszépültek a szobák. A háziak szavaival és ajánlásával élve:

"Több ház szemrevételezése után választottuk ki a vályogból épült, egykor hentesüzletként is működő, módos gazda parasztházát. Átalakítással és egy kis bővítéssel adtuk meg a Suttogó Étterem és Lovasudvar mai formáját. Ide várunk mindenkit aki szeretne egy jót enni, aki étkezés után lovagolna egy kicsit, vagy csak nézné az állatainkat, aki csendre, békére és nyugalomra vágyik, aki este csillagokat akar látni az égen és aki a Tiszában szeretne fürödni, gyönyörködni."

suttogo4 (540 x 361).jpg

suttogo3 (540 x 810).jpg

suttogo1 (540 x 965).jpg

suttogo2 (540 x 455).jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr825371803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása