Hangolódjunk a Húsvétra!

2013. március 22. 11:10 - Tisza-tavi Móni

Szabics kikötő nyuszi simogatásA.JPG

Bár az időjárás ismét kicsit zordabbá vált, reménykedjünk azért, hogy jövő hétvégére újra kisüt a nap és szép tavaszi időjárás köszönt ránk!
Gondolom, sokan készülődtök már az ünnepre és készen áll az ünnepi hétvégi terv.
De ha Te még nem tudod, hogy hogyan töltöd a Húsvétot, hadd adjak egy kis tippet! Gyere el a Tisza-tóhoz, és ünnepeld eme ünnepet családoddal a Tisza-tónál, ahol kedvezményes szálláslehetőségek – programcsomagok várnak rád!

Ártéri Sétaút csokitojás keresésA.JPGUtazz el Tiszaszőlősre és vedd igénybe a Szőlőszem Farm szédítő húsvéti programcsomagját, vagy kényeztesd magad és családodat a tiszafüredi Tisza Balneum hotel wellness részlegében – húsvéti családi programokkal  kiegészítve, melyek között szerepel nyuszi simogatás és kalandos csokitojás keresés is a Tiszavirág Ártéri Sétaúton. Berekfürdőn pedig a Thermal Hotel Szívek szálloda vár húsvéti, kedvezményes ajánlatával, ahol a szálloda szolgáltatásai mellett megmártózhatsz a „Nagykunság aranyaként” emlegetett - gyógyvízéről híres - település termálfürdőjében is!
A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum is várja vendégeit, mely ezen a hétvégén speciális húsvéti programokkal kedveskedik a gyerekeknek. Kisállat-simogató és kincskereső program várja a kicsiket, lesz tojásfestés és keresés, bárányok, nyuszik, törpe kecskék, póni-lovaglás, kézműves és helyi termék bemutató, valamint Elvarázsolt Vízi Világ játszószoba! További információ:www.ttoc.hu

Az ajánlatokról bővebben itt olvashatsz!

Jó tervezgetést, húsvéti készülődést!

A fotók tavaly készültek a Tiszavirág Ártéri Sétaúton.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr475162209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása