Látogatói csúcsot ért el az idei FeHoVa

2013. február 19. 10:55 - Tisza-tavi Móni

FeHoVaA.JPG

A Hungexpo Zrt. ma hozta hírként nyilvánosságra, hogy mintegy 50 ezer látogatót fogadott a vasárnap zárult  jubileumi, 20. Fegyver, Horgászat, Vadászat kiállítás és a Budapest Boat Show  a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, és ezzel látogatói csúcsot ért el a kiállításcsokor!  Ez a szám azt jelenti, hogy a tavalyinál 25 százalékkal több látogatót vonzott az idei esemény.


Mint ahogy már előzetesen beszámoltunk nektek róla, a Tisza-tavi régió törzskiállítóként bemutatkozott a vásáron. A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága három társkiállítóval volt jelen: a Tisza-tavi Ökocentrum, mint a régió legújabb és legnagyobb attrakciója, valamint a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat, a Tiszai Vízirendészeti Kapitányság és a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft, mint a Tisza-tó életében fontos szervezetek.

vágó tok.JPGMint kiállítók mi is elmondhatjuk, hogy az előző évhez képest valóban többen látogattak ki a FeHoVa-ra, és ez érződött a Tisza-tavi standon is. Sokan célirányosan keresték fel standunkat, sokan pedig, mint új desztinációt fontolgatva kértek információt és prospektusokat, szóróanyagokat a régióról. De voltak olyanok, akiket a stand dekorációjaként, attrakciójaként is szolgáló akvárium állított meg -  a benne úszkáló vágó tokokkal, mely halak jóval nagyobb méretű társai a Tisza-tavi Ökocentrum, mint Európa legnagyobb édesvízi akváriumában, tekinthetők meg. 


A kiállításon a Tisza-tavi standot felkeresők információt kaphattak a régió turisztikai kínálatáról és – a kiállítás tematikájának megfelelően – speciálisan a horgászturizmus, a természetjárás, a vízi turizmus és az ökoturizmus lehetőségeiről a Tisza-tavi régióban. A látogatók megismerkedhettek továbbá a Tisza-tavi Túraközpont Hálózattal, illetve a hálózat tagjainak konkrét ajánlataival. A Tisza-tavi Ökocentrum 2013-as programjairól, kedvezményeiről is itt szerezhettek első kézből információkat az érdeklődők, hasonlóképpen a Tisza-tavat és a Tiszát érintő közlekedési szabályokról és a Tisza-tavi horgászattal kapcsolatos kérdésekben is széles körűen tájékozódhattak. SZÉP kártyával már a helyszínen lehetőség nyílt horgászjegyet vásárolni, vagy éves területi horgászengedélyt kiváltani.
A kiállításon a Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság bemutatta újonnan elkészült invitatív, „Tisza-tó Természet Új Dimenzióban” című kiadványát. Az új kiadvány mellett térképekkel, szolgáltatói anyagokkal, a társkiállítók anyagaival és a tavaly is népszerű, gyermekeknek szóló „Tisza-tavi pecás kalandok” című horgászzsebkönyvvel várta a szakmai érdeklődőket és a nagyközönséget a Tisza-tavi stand.

A folytatásra február 28-tól kerül sor, amikor is indul az UTAZÁS kiállítás, az ország legnagyobb és legrangosabb turisztikai kiállítása - párhuzamosan a VitalExpo, Karaván Szalon és a Port.hu Bringaexpo kiállításokkal.

A Tisza-tó természetesen az Utazás kiállításon is bemutatkozik! Várunk Titeket a Tisza-tó standján!

A részletekről később még bővebben, de addig is kísérjétek figyelemmel bejegyzéseinket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr225091412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása