Tisza-parti Disznótor!

2013. január 22. 12:06 - Tisza-tavi Móni

téli kép - BalneumA.JPGKözeleg a Torkos Csütörtök napja (január 31.), de ha már „ki vagy éhezve” egy kis gasztronómiai programra, ínyencségre, gyere el a Tisza-tó közvetlen vízparti szállodájába, a Tisza Balneum Hotelbe, Tiszafüredre és tölts el itt egy hétvégét!

A szálloda január 25-27. között olyan programcsomagot kínál, mely a szállás és a szálloda wellness szolgáltatásai mellett egy egész napos igazi, hagyományos disznótoros programra invitál!

Ízelítő a szombati nap programjaiból; zenés ébresztő – zenekarral és fogópálinkával, majd pedig megtekinthetjük a sertés feldolgozását, sőt be is segíthetünk, miközben régi hagyományok és történetek elevenednek meg. Miután kellőképpen megéheztünk, zenés reggelin vehetünk részt (hagymás sült vér, velős tojás…), majd kalóriákkal feltöltődve visszatérhetünk a „munkához” és ki is próbálhatjuk magunkat a hurka-kolbász töltő versenyben és tepertősütésben! Ezután következhet a megérdemelt pihenés a SPA-ban, majd kora délután finom kóstoló zenés aláfestéssel (toros káposzta, disznótoros pecsenye). Estére újra megéhezve pedig következhet a zenés disznótoros vacsora!

Reméljük felkeltettük érdeklődésed és ízlelőbimbóid készen állnak! A további részletekért kattints a szálloda weboldalára!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr445034157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása