Cápa a Tisza-tóban!

2014. szeptember 03. 14:05 - eM.Dé

De szerencsére csak mém formájában. Azonban az eredeti kép, mely az alkotót ihlette nem photoshop, hanem valódi fotó - bármennyire is hihetetlen.

A napokban futottam bele az alábbi képbe kedvenc közösségi oldalunkon, amely a szerző információi alapján Abádszalókon készült. Már persze az eredeti, a jelenlegi változat pedig a jó öreg fotóbolt alkalmazással. Elsőre mindenesetre megmosolyogtató a felvétel.

tt_telehallal_meme.jpgSzerencsére csak Photoshop :)

Viszont érdemes pár szót csámcsogni az eredeti felvételen is. Egy jó fényképezőgéppel és némi ügyességgel szenzációs fotókat lehet a Tisza-tónál produkálni.

 TT-telehalllal.jpgÍme az eredeti

Bár jelen esetben inkább a szerencsén múlott, hogy összejött egy ilyen fotó, de madarakat pl. sokkal egyszerűbb lekapni, vagy akár csak a különleges növényzetet. Épp ezért kedvelt úti cél a természetfotósok körében is a Tisza-tó. Épp ezért a Tisza-tavi Ökocentrum fotópályázatot is hirdetett, amelyről hamarosan mi is tájékoztatjuk a fotózás iránt érdeklődőket.

Szólj hozzá!
Címkék: Abádszalók

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr816665291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása