Lampionos felvonulás a Tisza-tavon

2013. augusztus 10. 08:00 - Tisza-tavi Móni

lampionos felvonulásB.jpgLátványosnak ígérkező vízi rendezvényre kerül sor a Tisza-tó poroszlói szakaszán, augusztus 18-án vasárnap este 20:30 órai kezdettel, nemzeti ünnepünkhöz közeledve.

Valójában egy fényjátékkal „fűszerezett” csónakos vízi felvonulást kell elképzelni, melynek lényege, hogy a vállalkozó kedvű résztvevők saját csónakjaikat világító eszközökkel feldíszítik, ötletesen kivilágítják, s ezekkel karavánt formázva vonulnak a parthoz közeli vízfelületen. A méltóságteljes vízi menet augusztus 18-án este 20:30 órakor megfelelő felvezetéssel indul el a poroszlói Csicsman kikötőből, elhalad a poroszlói szabadstrandnál, az Ökocentrum szabadidő parkjával párhuzamosan, túl az Ökocentrum kikötőjén, majd vissza. A mintegy egy óra hosszúságúra tervezett, zenei aláfestéssel színesített éjszakai látványt a Csicsman kikötőből, a poroszlói szabadstrandtól, az Ökocentrum melletti gátszakaszról, a kikötőből, valamint az Ökocentrum kilátó tornyából is figyelemmel lehet majd kísérni, ugyanis aznap este a Tisza-tavi Ökocentrum 22 óráig tartó hosszabbított nyitvatartással várja vendégeit.

Amennyiben szívesen megnéznéd vagy ötletesen kivilágított csónakoddal csatlakoznál Te is a felvonuláshoz, úgy várjuk jelentkezésed az alábbi elérhetőségeken:
TOURINFORM Poroszló +36/36/553-095 vagy e-mailben: poroszlo@tourinform.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr275454496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása