10. alkalommal is Torkos Csütörtök

2015. január 27. 09:54 - eM.Dé

Jubileumhoz érkezett a 21. századi Torkos Csütörtökök pályafutása: 2015. február 19-én már tizedik alkalommal szervezik meg az akciót, amelynek örömére féláron lakomázhatunk az ország számos éttermében.

Vendégeknek

Az akció lényege semmit sem változott, ezen a napon - mégegyszer: február 19. - a csatlakozott éttermek 50% kedvezményt biztosítanak az étel- és italfogyasztásból, pontosabban a számla végösszegéből. Fontos, hogy csak a csatlakozott éttermeknél számíthatunk kedvezményre, ha biztosra akarunk menni előzetesen tájékozódjunk a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon.

Éttermeknek

Bízunk benne, hogy a Tisza-tavi éttermek se lesznek restek (ez de szép volt..), és csatlakoznak az akcióhoz. Ha valaki esetleg étteremvezetőként/tulajdonosként olvassa ezeket a sorokat, akkor tájékoztatnánk, hogy a csatlakozási feltételekről itt tud olvasni és egyben regisztrálni is.

tcs.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr17114029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása