Itt a világ 10 legszebb medencéje - közte Tiszafüred is!

2014. június 27. 09:07 - eM.Dé

Talán szokatlan a Tisza-tó környékén medencékről beszélni, most azonban egy nemzetközi siker kapcsán mégiscsak érdemes: az ARThitectural magazin top 10-es listájára ugyanis felkerült a Tisza Balneum Hotel**** medencéje!

A közel 250.000-s rajongótábort jegyző építészeti-design magazin összeállított egy cikket a "10 legcsodálatosabb/legkülönlegesebb medence a világ körül" címmel, amelyben a világ tényleg minden részéről kerültek be megdöbbentően szép és esetenként igazán extrém helyen fekvő medencék is. A görög, uruguayi, hondurasi, bangladesi, indonéz és USA-beli szállodák és medencék közé elsőre talán meglepő módon beférkőzött egy magyar szálloda is medencéjével.

De nem ám valamelyik budapesti, vagy a Balaton déli partján fekvő szálloda részesült ebben a megtiszteltetésben, hanem a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden található Tisza Balneum Hotel****. Bár a magazinban leginkább a kivitelezési szempontokat és az anyagfelhasználást méltatják, olvasói szemmel leginkább a látvány az ami lenyűgözi az embert.

hotel-balneum-hungary.jpg

Szóval az elismeréshez ezúton is gratulálunk, úgy látszik megéri a Tisza-tónál is a modernebb irányzatok felé nyitni.. :)

Szólj hozzá!
Címkék: Tiszafüred

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr786431439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása