Ma van a Magyar Kultúra Napja

2014. január 22. 09:32 - Tisza-tavi Móni

Magyar Kultúra Napja - Tiszaújváros.jpgMa ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját, mely kapcsán országszerte számos kulturális rendezvényt és több napos eseménysorozatokat rendeznek, így a Tisza-tavi régióban is; mint színházi előadások, könyvbemutatók, kiállítások, irodalmi estek, népművészeti és komolyzenei koncertek.

Minden évben színvonalas rendezvényekkel várja az érdeklődőket a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ.  Kiemelt; négy napos városi ünnepséget és programsorozatot tartanak eme nap tiszteletére Karcagon.

Ünnepeljük együtt a Magyar Kultúra Napját és a mai napon vagy az elkövetkezendő napok eseményeihez csatlakozva, vegyünk részt egy kulturális rendezvényen; menjünk el pl. egy színházba, galériába…vagy hallgassunk ma csak magyar zenéket, nézzünk meg egy klasszikus magyar filmet vagy olvassunk egy magyar irodalmi remekművet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr335774639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása