Wake & Lounge Abádszalókon

2013. július 16. 10:22 - HelloHal

A Szalók Yacht Clubban rendezik meg 2013. július 19-21-én az első wakeboard, wakeskate, wakesurf versenyt. Az esemény azért kiemelkedően fontos a Tisza-tó életében, mert egy méltán népszerű sportot igyekszik minél szélesebb körben megismertetni, ezáltal a hazai verseny- és szabadidősportot is népszerűsíti.

A program célja elsősorban a hazai extrémsport kultúra elmélyítése. Fő célja a vízisportok (wakeboard, wakeskate és wakesurf ) megismertetése és fellendítése, másrészt pedig mind hazai és mind európai szintű rendezvénysorozat, versenysorozat kialakítása.

wake_csapcse (540 x 763).jpg

Ezen a hétvégén lehetőség nyílik különböző vízisportok kipróbálására, mint a wakebaord, wakeskate és wakesurf, eszközök tesztelésére, technikák elsajátítására. A látogatók lehetőséget kapnak a hazai legjobb versenyzőkkel való közös sportolásra és megismerésükre.

Megrendezésre kerül egy egyedinek mondható wakeboard - wakeskate verseny is, ami egy „winch” és egy ugrató segítségével kerül lebonyolításra a kikötő területén, ahol a versenyzők látványos ugrásokat és forgásokat hajtanak végre.
Ezen kívül Jet-ski bemutató, hajóbérlési lehetőség és zenei programok is várják a látogatóinkat.

Zene:
Meszesi & Warhol @criticalbeats
MARK FLECHER (ESP) - RAWSTOCK (ESP) - LUYO @criticalbeats pres.

Szállás foglalható: www.butikrooms.com
További szálláslehetőségekről és a várossal kapcsolatos turisztikai információkról: www.abadszalok.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr685406874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása