Fejlesztés, új attrakció Abádszalókon!

2013. április 18. 16:33 - Tisza-tavi Móni

Butik Design RoomsA.jpg

Butik Design Rooms a vízisportok paradicsomaként is emlegetett Abádszalóki-öbölben, Abádszalókon várja vendégeit július 1-től !

úszó stégA.jpgA tulajdonosok elképzelése, hogy ezen a festői helyen egy olyan panziót hozzanak létre, amely egyszerre szolgálja a meghitt pihenésre vágyók és az aktív sportemberek igényeit. A napozóágyakkal, mini bárral felszerelt exkluzív 180 nm-es, a tavon lebegő magánstég, a kerti privát úszómedence, a jakuzzi és a számtalan vízi sportolási lehetőség mind azt sugallja, hogy ezt az elképzelést sikerült megvalósítaniuk. Akár egy kellemes séta, akár egy vízi sportokkal töltött nap után jólesik megpihenni a panzió hat különleges hangulatú, minden eszközzel felszerelt szobájának egyikében.

szoba 1B.jpgA  természet rajongói számára kialakított Csónak Szoba berendezését az Alföld ihlette. A Tölgy Szoba különleges fabútorokkal és berendezési tárgyakkal büszkélkedik. A környék madárvilágának hangulatát életre keltő Madár Szobában megpihenőknek még az alvás ideje alatt sem kell elszakadniuk a természettől. Az  aktív hangulatot kedvelő vendégek számára megálmodott, az ösztönző tűzre, az üdítő vízre és a hűsítő jégre utaló elemekkel, stílusosan kialakított szobákban pedig garantáltan  élmény  lesz feltöltődni a másnapi természetjáró vagy sport programok előtt.

További információt a már működő honlapon olvashatsz.

Figyelem! Előfoglalási akcióban extra félpanzióval ajándékozzák meg  az  új  vendégeket, akár egy hétre vagy csak egy hosszú hétvégére foglalnak!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr375233474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eM.Dé 2014.06.25. 10:52:45

@kvadrillio: Június 5-én hivatalosan is megnyitottak! :)
süti beállítások módosítása