Tisza-tavi régiós bemutatkozás Miskolcon

2013. április 08. 12:33 - Tisza-tavi Móni

Tisza-tó - Miskolci kiállításonA.jpgA budapesti Fegyver- Horgászat és Vadászati kiállítás és a nagy Utazás vásár, valamint Pécs, Debrecen, Szeged után, a múlt héten (április 4-6. között) a Tisza-tavi régió Miskolcon; a XX. „Menjünk Világgá...! Utazási Kiállítás alkalmával mutatkozott be.

A kiállítás igen sok látogatót vonzott; a szervezők adatai alapján közel 11 ezren látogattak ki a turisztikai vásárra, mely adat a Tisza-tavi régiós standot felkereső érdeklődők magas számában is megmutatkozott.

Az előző évekhez hasonlóan nagy volt az érdeklődés a Tisza-tó iránt. Elmondható, hogy a Miskolc és környéke utazó közönségének körében nagyon ismert a Tisza-tó, melynek megfelelően a kiállításon túlnyomórészt konkrét kérdésekkel keresték fel a régiós standot, illetve a már megtervezett utazásukhoz kértek részletekbe menő információkat. Mint újdonságot, új attrakciót sokan keresték a Tisza-tavi Ökocentrumot, mely társkiállítóként csatlakozott a Tisza-tavi régiós standhoz– prezentálva az Ökocentrum szolgáltatásait és 2013. évi teljes programkínálatát.

A Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság további társkiállítójaként Abádszalók is bemutatta turisztikai attrakcióit és az idei „Abádszalóki Nyár 2013” programfüzetét, valamint a tiszafüredi Robin KalandSziget és a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat.

Az idei belföldi kiállítások, régiós bemutatkozások sorát az április 13-14. között megrendezésre kerülő XVI. Veszprém Megyei Utazás Kiállítás zárja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr785210662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása