Vár Téged a Tisza-tavi Ökocentrum!

2013. február 18. 13:20 - Tisza-tavi Móni

Ökocentrum.jpgA Poroszlón található látogatóközpont a sok állandó attrakciója, kiállítása, látnivalója mellett, mint például Európa legnagyobb édesvízi akváriumrendszere, hétről-hétre újabb meglepetésekkel, aktuális hétvégi programlehetőségekkel várja látogatóit! Most hétvégén (február 23-24.) ismét érdemes mozizni az Ökocentrumban; 3D-s mozijában David Attenborough filmjét nézhetitek meg, mely egy királypingvin csodálatos kalandját mutatja be – gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt nagy élményt kínálva.

Fontos információ, hogy az árak április 12-ig változatlanok, azaz a vendégek még az akciós, téli árakon tudják meglátogatni az Ökocentrumot!

Te is élj a kedvezménnyel! Gyere el és válassz kedvedre való programot, melyeket folyamatosan nyomon követhetsz a látogatóközpont honlapján; a www.tiszataviokocentrum.hu weboldalon!

tokhal és vizaA.jpg Bugány János fotóján viza és vágó tok látható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr15086749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása