Tisza-tó kiállítóként a FeHoVa nemzetközi vásáron

2013. február 14. 15:29 - Tisza-tavi Móni

FeHoVa, 2013A.jpg

Ma kezdődött és vasárnapig tart (február 14-17.) a 20. Fegyver, Horgász és Vadász nemzetközi kiállítás, melyen a Tisza-tó, mint minden évben, idén is bemutatkozik.

A Tisza-tó egy 50 m2-es attraktív standon képviselteti magát a Hungexpo ’A’ pavilonjában. A stand installációjában a régió kiemelt attrakciójának, a Tisza-tavi Ökocentrumnak a legfőbb látványossága – Európa legnagyobb édesvízi akváriuma köszön vissza.
A Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság mellett társkiállítóként jelen van a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, a Tisza-tavi Túraközpont Hálózat, a Tiszai Vízirendészeti Kapitányság és a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft.

Amennyiben Te is kilátogatsz a FeHoVa kiállításra, várunk szeretettel a Tisza-tavi standon, ahol információt kaphatsz a régió turisztikai kínálatáról és a kiállítás tematikájának megfelelően speciálisan a horgászturizmus, természetjárás, víziturizmus és ökoturizmus lehetőségeiről a Tisza-tavi régióban!
A Tisza-tavi Ökocentrum 2013-as programjairól, kedvezményeiről is itt szerethetsz első kézből információt, kezedbe veheted a régióról megjelenő új imázs kiadványunkat, a konkrét ajánlatokat tartalmazó szolgáltatói anyagokat, valamint a Tisza-tavi horgászatot érintő kérdésekben is széles körűen tájékozódhatsz, sőt SZÉP kártyával akár már a helyszínen vásárolhatsz horgászjegyet, vagy kiválthatod az éves területi horgászengedélyedet.

Látogass ki Te is a kiállításra és találkozzunk a 211/C standszám alatt, a Tisza-tó standján!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr635080488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása