2013 - Újra Tisza-tó!

2013. január 09. 09:50 - Tisza-tavi Móni

mtzrt tél.jpg

Köszöntelek Benneteket a 2013-as évben és máris egy kis Tisza-tavi kirándulásra, Tisza-tavi élményekkel való feltöltődésre invitállak Benneteket az új esztendő kezdetén!

Nemcsak azért, mert kirándulni, új vagy szívünknek kedves helyeket mindig jó felfedezni, hanem azért is, mert a SZÉP kártyákra feltöltött összegek felhasználási idejét meghosszabbították!
Mint arról egy korábbi bejegyzésben értesítettelek Titeket; a 2011-ben feltöltött összegek felhasználásnak utolsó időpontja eredetileg 2012. december 31-e volt. Arról is írtam, hogy igen jelentős mennyiségű keretek állnak még a kártyatulajdonosok rendelkezésére, mely kapcsán várható volt, hogy ezek egy része nem kerül már elköltésre az év végéig.
A „bennragadt SZÉP összegeken” hivatott segíteni az a rendelet, mely a kártyákon szereplő összegek felhasználási idejét hosszabbítja meg. Ennek értelmében a 2011-ben felkerült keret 2013. május 31-ig érvényes még és felhasználható!!!

Remélem, aki rendelkezik ilyen összeggel és szeretett volna utazni, de valójában nem tudta már felhasználni a múlt év végéig, annak most jó hírrel szolgálhattam! Van még idő a tervezgetésre, pénz és természetesen sok szép csodás hely szerte az országban!
Válaszd az ország bármely pontját utazási célodul; érezd jól magad, de ha megengeded, elsődlegesen a Tisza-tóhoz invitálnálak, mely az év ezen időszakában is felejthetetlen kalandokat, élményeket kínál! Túrázz a téli Tisza-tónál, fedezd fel a közeli pusztákat vagy vegyél részt szervezett téli kirándulásokon, speciális jégtúrákon. Ha meleg felfrissülésre vágysz, mártózz meg gyógyvízű termálfürdőinkben! Fogd meg életed nagy halát akár a jég alól is, és itt szeretném felhívni a figyelmedet, hogy az idei évben SZÉP kártyával is megvásárolhatóak a Tisza-tavi területi horgászengedélyek, mellyel kapcsolatosan bővebben informálódhatsz itt!

Jó tervezgetést a meghosszabbított SZÉP kártya összeged keretére és ne feledd;
2013 = TISZA-TAVI ÁLOM!

Szólj hozzá!
Címkék: SZÉP-kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr15007706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása