Így strandolj királyként - Abádszalókon!

2015. június 15. 14:36 - A.g.o.r.a.

Hurrá, itt a strandszezon! És ha nem kifejezetten ragaszkodsz a fövenyen heveréshez, hanem birtokba vennéd a vízi extrémségek tárházát, motorcsónakoznál vagy ne adj' isten vízi ejtőernyőznél - mert hogy a Tisza-tónál természetesen ezt is megtehetjük -, akkor Abádszalók minimum egy hétvégét megér ezen a nyáron! 

abadszalok_strandmix.jpg

A Tisza-tó mind a 6 strandja teljes kapacitással, kiváló vízminőséggel és tárt kapukkal várja a strandolókat. A 6 strandnak azonban hatféle arculata is van - így kicsi gyerekekkel, nagyszülőkkel, vagy kenuzni is máshová érdemes menni, sőt, egy igazi slow strandot is találtok például Tiszanánán. A Tisza-tó 6 strandjáról bővebben itt írtunk>>

De ne is térjünk el nagyon a vízi ejtőernyőzéstől, azaz a parasailingtől! 
Abádszalókon mindenféle őrültséget, köztük ezt is kipróbálhatod, például itt. Az Abádszalóki-öbölben ugyanis lehet motorcsónakkal is közlekedni, ami kreatív melegágya a számtalan csónakkal vontatott járgány felbukkanásának. 

A sima motorcsónakozás is persze eget verő élmény, főleg, ha a kormányos úgy igazán beleáll egy-egy kanyarba. Ugyanez viszont a csónak után kötött gigantikus banánon, vízifánkokon vontatva tényleg eszement.

fb_borito_1.jpg

tiszatavi_vizi-elmenyek.jpg

A Tisza-tónál a wakeboard és a szörf egy kellemes kombinációját, a wakesurföt is kipróbálhatjuk (és emellett még a vízifánkot, hajótúrát, vízisít és wakeboardot is itt), aminek az a lényege, hogy a motorcsónak keltette erőteljesebb hullámokat is meg kell lovagolni a klasszikus wakeboardozás mellett. 

Abádszalókon lehet flyboardozni, ami igazából nem motorcsónakhoz, hanem egy jetskihez van kötve, és bár könnyűnek tűnik, de azért nem árt elsajátítani a technikáját. Egyébként pedig elképesztő dolog. Itt próbálhatod ki!

latogatora_banner_blog.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr47536552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása