3 + 1 elképesztő vízi szállás a Tisza-tónál

2015. március 11. 12:17 - A.g.o.r.a.

A Tisza-tó környezete elválaszthatatlan a víztől. Rengeteg módon jelenik meg a tó és élővilága a part menti települések életében. Most 3 + 1 olyan szállást gyűjtöttünk össze, melyek különleges módon dolgozzák fel a Tisza-tó és a víz témáját -  luxushoteltől a kunyhóig. 

kezdo_balneum.jpg

1. Butik Design Rooms Abádszalókon

Összesen csak 6 szobával épült meg a Butik Design Rooms Abádszalókon, s ezek közül kettő is a víz témáját dolgozza fel, igaz más halmazállapotban, hiszen Víz és Jég szoba is épült ebben a fantasztikus hotelben. Sőt, a legnagyobb szobába egy igazi csónakban is elterülhetünk, mert egy hidromasszázs kádat is beleapplikáltak. A víz téma mellett is vannak izgalmas megoldások, a Tűz, a Madár és a Tölgy szoba is a Tisza-tó egy-egy jellegzetes szimbólumát használja fel dizájnelemként. 

Képek: Butikrooms.com - galériából kilépés ESC gombbal 

ce61a655500565b8c6c5386decfdfd54.jpg

7f80e3440eae97b84d8dbb8f7b8078f9.jpg

9687dc7e13485550de8aa316fa16cd0f.jpg

2. Tisza Balneum Tiszafüreden

A Tisza Balneum Hotel már jó pár éve fogadja a vendégeket, de az csak az elmúlt év nyarán derült ki, hogy medencéje a világ 10 legszebb panorámával rendelkező medencéinek egyike. Tényleg felejthetetlen élmény úszás közben a Tisza-tó felett a lemenő nap fényében átrepülő nagykócsagokban gyönyörködni. Nem csak a medencében élvezhetjük azonban a vizet, hiszen az apartmanokat maga a Tisza-tó fogja körül. A képek önmagukért beszélnek. 

Képek: Tisza Balneum  

13504651.jpg

7728n.jpg

7733n.jpg

3. (+1) Kormorán úszóház és vízi kunyhó 

Merészebb vállalkozás, viszont sokkal közelebb kerülhetünk a természethez a Kormorán kikötő két nagyszerű szállásán, az úszóházban és a vízi kunyhóban, melyek a tó vízén hánykolódnak. Ha ez nem tökéletes vízi szállás, akkor semmi! 

Az úszóház abszolút luxus körülményeket biztosít akkor is, ha nem a partról, hanem egyenesen a vízről indulnánk neki a tó felfedezésének. Télen fűthető, nyáron légkondicionált, wifi-vel, TV-vel is felszerelt, amerikai konyhás, két hálószobás-fürdőszobás épületben egész évben hódolhatunk a Tisza-tó iránti imádatunknak.  Hatalmas, fedett terasz és privát tűzrakó is tartozik a szálláshoz, hogy a barbecue estekről se kelljen lemondani. 

És itt a legújabb vízi élmény, a vízi kunyhó. A Tisza-tó egy hangulatos pontján kikötött Kormorán vízi kunyhó ideális horgászathoz, madármegfigyeléshez vagy akár a csendes, nyugalmas pihenéshez. Az abszolút felszerelt kunyhó teraszáról királyi módon lehet pecázni, madarakat megfigyelni, és a csónak is mindig kéznél lesz. 

Képek: Kormorán kikötő - galériából kilépés ESC gombbal 

kormoraan_uszohaz.jpg

uszohaz_tiszato.jpg

vizikunyho003.jpg

ITT >> LEGJOBB SZÁLLÁSOK  A TISZA-TÓNÁL<<

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr907254045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doryyka 2015.03.18. 13:05:47

Gyonyoruek!
Es ahova mindenki csak csukott szemmel es harom flakon vizkooldoval menjen: Ezusthorgony, Kisköre
süti beállítások módosítása