Tisza-tó Expo 2014, Abádszalók

2014. március 13. 09:54 - Tisza-tavi Móni

kép03.JPGElső alkalommal kerül megrendezésre a Tisza-tó partján, Abádszalókon május 2- 4. között a Tisza-tó Expo  rendezvénysorozat, mely boatshow, horgász és utazás kiállítás egyszerre!

És hogy miért is érdekes ez?
A Tisza-tó, Európa szinte egyetlen olyan összefüggő, nagy kiterjedésű vízfelülete, ahol egyszerre lehetséges a vitorlázás, motoros hajózás, és egyéb motoros vízi sporteszközök használata, ezenkívül páratlan adottságú horgászvíz és természeti értékekben gazdag terület.

A három napos rendezvény során a hajózással, vízisportokkal, horgászattal és a régiós turisztikai attrakciók és szolgáltatások széleskörű bemutatásával foglalkozó tematikus kiállítás mellett kulturális és szórakoztató programok, Tiszai Halételek Fesztiválja, vitorlásverseny, mentési bemutatók, valamint ingyenes sport és sétahajózási lehetőségek színesítik majd a programot.

Érdemes lesz hát ellátogatni a rendezvényre! A sok hasznos információ mellett igen ígéretes programokon is részt vehetünk!
A nagyközönség megszólítása mellett a kiállítók jelentkezése folyamatosan zajlik és további Kiállítók jelentkezését, csatlakozását is várják még.

További információ a kiállítás programjával és a kiállítóként való csatlakozással kapcsolatosan:www.tiszato-expo.hu
vízisport1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr55858155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása