Abádszalóki Nyár...a Tisza-tó Szépe Szépségverseny Terád vár!

2013. július 11. 13:00 - Tisza-tavi Móni

Tisza-tó Szépe SzépségversenyA.JPGMost szombaton, július 13-án rendezik meg a XXIV. Tisza-tó Szépe Szépségverseny Alpok Adria – Jász-Nagykun-Szolnok Megye Szépének előválogatóját Abádszalókon, az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat keretében.

Amennyiben kíváncsi vagy a szép lányokra és egy ilyen neves szépségverseny előválogatójának hangulatára, vagy indulnál is a versenyen, feltétlenül gyere el! A versenyről többet megtudhatsz az alábbi facebook oldalon: www.facebook.com/missfbbikini, ahol szintén benevezhetsz, ráadásul az Internetes verseny győztese előválogató nélkül jut a döntőbe, melyre július 27-én kerül majd sor! Ezt a dátumot se feledd!…

A mostani hétvége további programjaként pénteken; szabadtéren bulizhatsz a Retro Zóna zenekarral, ahol sztárvendég lesz Péter Szabó Szilvia, vasárnap pedig a Pokolgép együttes koncertjét élvezheted.

További információ: www.abadszalok.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr245400238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása