Fogd ki, fotózd le!

2013. szeptember 02. 09:51 - Tisza-tavi Móni

TT_horgászat_Tisza-toA.jpgSzeretsz horgászni és szívesen megosztanád interneten másokkal is a fogási élményeidet és a szép zsákmányodat? Akkor a figyelmedbe ajánljuk az alábbi játékot, mely kapcsán értékes nyereménnyel is gazdagodhatsz!

A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. ismét meghirdette internetes akcióját, a „Fogd ki, fotózd le!” szlogennel, mellyel 2014-es évre szóló területi engedélyt nyerhetsz, ha beküldöd Tisza-tavi fogásod fotóját és adatait.

A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. a honlapján több mint két éve fotó feltöltési lehetőséget biztosít horgászainak a Fogd ki, fotózd le! menüpontban. A szép zsákmányról készített képeket és a fogás körülményeiről készült írást Fogási naplóban követhetjük nyomon. Az idei képek beküldői év végén sorsoláson vesznek részt, melyen egy éves felnőtt (fiatalabb beküldő esetén korosztályának megfelelő) horgászengedélyt nyerhetnek a 2014-es évre.

Az akcióban való részvétel feltételei:
•    hiánytalanul kitöltött bejelentőlap
•    kulturáltan, kíméletesen kezelt halról készült fotó mellékelése

A játékról és a részvételről bővebben a www.sporthorgasz.eu honlapon!

Csatlakozz! Horgássz! Fogd ki álmaid halát! Oszd meg másokkal élményeidet és nyerj!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr275488728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása