Gyermeknap a Tisza-tavi Ökocentrumban

2013. május 23. 16:07 - Tisza-tavi Móni

gyermeknap a TTÖC-benA.jpgMájus 26-án vasárnap, a gyermeknap alkalmából a Tisza-tavi Ökocentrum többféle meglepetéssel készül: többek között azzal ajándékozzák meg a 3 - 14 éves korúakat, hogy számukra az "Ökocentrum Alap" elnevezésű belépőjegy ára ezen a napon; 1590 Ft helyett csak 800 Ft lesz!

Ezen kívül a Tisza-tavi Ökocentrum a gyermeknapon az 1 órás, GPS navigációval támogatott csónaktúra szolgáltatását 2990 Ft/csónak helyett 2000 Ft/csónak áron biztosítja abban az esetben, ha a max. 5 fős csónakban túrázni induló csoportban vagy családban legalább egy, 3 és 14 év közötti gyermek is van.

A gyermeknapon nem csak az Ökocentrum játszóterei, a Tutajos tó, az Elvarázsolt Vízi Világ játszószoba vagy a kisállat simogató várják a kis vendégeket, hanem  kézműves foglalkozásokkal és arcfestéssel is csábítják a gyermekeket, valamint újra rendhagyó horgász-szakkört tartanak a Pelikános tónál.

Aki pedig jól megéhezett az Ökocentrumban kellemesen eltöltött idő után, figyelmébe ajánljuk a Poroszlón található Aranyosi Dombi Udvarház bővülő melegkonyhás ételkínálatát, melyek családi gazdaságból érkező, hazai alapanyagokból, magyaros, házias ízvilággal készülnek; www.aranyosidomb.hu.

Lepd meg Te is gyermeked egy felejthetetlen - gyereknapi programokkal teli – nappal Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr845314692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása