Korcsolyázók a tavon - jöhetnek a jégtúrák is

2015. január 05. 15:57 - eM.Dé

Megjelentek a korizók a Tisza-tó jegén, amely annak a jele, hogy szép lassan olyannyira megvastagszik a jég a tó vizén, hogy akár jégtúrázni is lehet.

Az időjárás egyelőre kedvezőnek tűnik, ha nem lesznek extrém kilengések és felmelegedések, garantált, hogy indulnak túrák a befagyott tavon. Szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy önállóan semmi esetre se vágjon neki, csak a terepet kiválóan ismerő túravezető és szervezett túra formájában induljon útnak.

Fontos továbbá a réteges öltözet, és a vízálló lábbeli vastag zoknival, hiszen elképzelhető, hogy helyenként vízzel is találkozunk. Emellett jó ha van a hátizsákunkban némi élelem és meleg innivaló termoszban, hiszen könnyen el lehet fáradni és átfázni ilyenkor.

Ha lesz pontos infonk és garantált túratippünk, feltétlen jelentkezünk!

tisza_to_jegtura.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr17043919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása