Halasnapok nélkül nincs nyár Tiszafüreden

2014. július 07. 09:39 - eM.Dé

1978 óta rendezik meg Tiszafüred egyik legnagyobb közéleti-kulturális rendezvényét a Halasnapokat, amely 2014-ben sem maradhat el. Ezúttal a július 11-13. hétvégét tűzték ki a szervezők.

Ha pedig már Halasnapok, a helyszín értelemszerűen a Halastér, a programok között pedig illenék lenni valami halas dolognak is. Van is. Szombaton főzőverseny lesz a HAL jegyében, ami bízzunk benne, hogy halételek főzését jelenti, nem pedig azt, hogy a főzőcskézők is HALlgatják a koncerteket. Ezen kívül számos hagyományőrző programra lehet számítani, például kézműves programokra, szól majd a nóta a jó ebédhez, lesz majd gyerekeknek való színpadi program is, meg sok-sok tánccsoport meg ilyen töltelékprogramok.

Na, de váltsunk témát arra, ami a látogatók többségét érdekli: ZENE. Meg tánc, meg koncertek hegyei várnak ránk a Halasnapokon. Kezdjük pénteken: másfél órás élő koncertet ad a Zanzibár. Szombaton délután a gyerekeknek még lesz egy Alma együttes koncert, estére azonban előkerülhetnek a régi idők bőrszerkós rockerei, meg a mai populáRock rajongók: fellép a legendás Karthago együttes, majd apáink útján haladva tovább azt is megtudhatjuk, hogy nem minden szarka farka tarka, természetesen a Kowalsky meg a Vega tolmácsolásában.

10171236_474130446047419_1597545478_n.jpgTavaly ilyen "kevesen" voltak - Fotó: Halasnapok Facebook

Vasárnap ismét egy klasszik arc kerül a színpadra: Szikora Robi és az R-GO, meg még két számomra ismeretlen fiatal gyerekekből álló banda, akik biztos nagyon népszerűek, de én ehhez már öreg vagyok. A koncertek után mindennap DJ-k szolgáltatják a talpalávalót, köztük többek között Sterbinszky is. Úgy érzem ez a rendezvény inkább az egy fokkal idősebbeket célozza meg a zenei felhozatal alapján, de nem is baj, nem lehet minden héten VastagCsaba.

A részletes programért és a naprakész információkért kövessétek a Tiszafüredi Halasnapok Facebook oldalát és csekkoljátok az eseményt is.

Szólj hozzá!
Címkék: Tiszafüred

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr936472431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása