Idén március 6-án torkoskodhatunk!

2014. február 26. 09:50 - Tisza-tavi Móni

torkoscsutortok2014_195x95_v.jpg

Beharangozóként osztom meg veletek, hogy immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a népszerű Torkos Csütörtök nagyszabású akció a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében!

Tudjátok, ezen a napon az akcióhoz csatlakozó éttermekben és vendéglátóipari egységekben 50 %-os kedvezménnyel étkezhetünk  a teljes ’a la carte’ kínálatból, helyben fogyasztás mellett, a számla végösszegéből levonva a kedvezményt; az étel- és italfogyasztásból, egész nap, az éttermek teljes nyitvatartási idejében!

A magyar gasztronómiát népszerűsítő akció napján évről évre több mint ezer étterem közül választhatunk és étkezhetünk fél áron! A csatlakozott vendéglátóhelyek listáját megtalálod a www.torkoscsutortok.hu weboldalon, ahol település szerint is rákereshetsz az éttermekre és online foglalásodat is megteheted! Eddig is már igen sok; több mint 500 étterem csatlakozott a kampányhoz, de a lista folyamatosan bővül még egészen március 2-ig, ugyanis ezt a dátumot adták meg a csatlakozni kívánó vendéglátós egységeknek az akcióhoz való beregisztráláshoz.

Nimród_ételfotó.jpgA Tisza-tavi régióból eddig öten csatlakoztak: Tisza Balneum Hotel**** étterme- Tiszafüred, a három csillagos, superior besorolású Thermál Hotel Szívek Szálloda étterme- Berekfürdő, Nimród Bioszálloda és Bioétterem****- Karcag, Ladik Halászcsárda- Poroszló, Termál Pizzéria és Étterem- Tiszaújváros.


Kövesd hát nyomon a lehetőségeket és válassz magadnak március 6-ra egy éttermet!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr615833371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása