VI. Tiszacsegei Halászlé Fesztivál - "...a csegei halászlé ünnepe!"

2013. július 03. 13:43 - Tisza-tavi Móni

Vágysz egy kis tiszai halászlé csemegére? Gyere el Tiszacsegére!

halászléA.JPGMost szombaton, július 6- án rendezik meg Tiszacsegén az VI. TISZACSEGEI HALÁSZLÉ FESZTIVÁLT, melyet az eddigi években óriási siker övezett. A fesztivált tavaly már az új helyszínen; a Tisza parton rendezték meg, ahol egy tonna halból készült a halászlé és több mint 3 ezer adag fogyott el, de népszerű volt a roston sült ponty és a kárász is.

A fesztivál helyszíne idén is a Tisza-part lesz. Az esemény központi eleme a Tiszacsegei Halászcsárda által a szabadban főzött halászlé. A hagyományos és korhely halászlé mellett most is lesz sült hal, valamint az érdeklődők haltepertőt, füstölt harcsát és olajos halat is ehetnek. A titkos recept alapján készült finomságokat egész nap fél áron kínálják! 

A finomságok mellett színes programokkal várják a Tisza-partra látogatókat.

koncert, TiszacsegeA.jpgNépdalkörök és néptánccsoportok lépnek fel, lesz csikósbemutató, este pedig koncertekkel várják a közönséget. Itt lesz az Abrakazabra, Subecz Tamás (Demjén Best of slágereivel), Tóth Gabi, Oláh Gergő, Schiell Ferry és Baby Gabi.

A rendezvény kiegészítő programjai: játszóház, ugrálóvár, vidámpark, sétakocsikázás, lovaglás, szabadtéri játékok, népi iparművészek kirakodó vására és aszfalt rajzverseny.

A belépés ingyenes!

A rendezvény részletes programja elérhető a település honlapján: www.tiszacsege.hu vagy a halászcsárda weboldalán: www.csegecsarda.hu oldalon.

Tisza-part, TiszacsegeA.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr555389147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása