Már csak 2 nap és itt a nagy nap! Torkoskodj Te is a Farsangi Torkos Csütörtökön!

2013. január 29. 12:44 - Tisza-tavi Móni

torkoscsutortokplakat2013_vegsoB.jpgImmár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre ez a nagyszabású akció a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében, melynek dátuma idén a január 31-e lett! Érdekességként leírom, hogy a tegnapi (január 28-i) határidőig országosan közel 850 étterem csatlakozott, melyek közül számos népszerű vendéglátóhelyen már a foglalás kezdetekor szinte azonnal beteltek a férőhelyek, de azért ne ijedj meg, van még bőven étterem, pizzéria, vagy kávézó, mely Terád vár!!!  A csatlakozott vendéglátóhelyek teljes listáját megtalálod a www.torkoscsutortok.hu weboldalon, ahol település szerint is rákereshetsz az éttermekre és online foglalásodat is megteheted!

További érdekesség: közel 150 vendéglátóhely jelezte, hogy valamilyen formában meg is hosszabbítja az akciót! A hosszabbítás részleteiről az éttermeknél lehet érdeklődni. A „meghosszabbítók” listája a www.itthon.hu oldal Bor és Gasztronómia menüpontja alá, továbbá az Élmény itthon és a Torkos Csütörtök Facebook oldalakra kerül fel. Érdemes ezeket is nyomon követni!

A Tisza-tavi régióból csatlakozott 11 étterem listáját megtalálod itt!, melyek közül kedvedre válogathatsz, de ne feledd, hogy a kampányhoz a Tisza-tavi Ökocentrum is csatlakozik; „mi szájnak, s szemnek ingere” mottóval, mely szerint, nem csak az éttermekben torkoskodhatsz féláron, az Ökocentrum belépőért is csak félárat kell fizetni ezen a napon! Sőt, hosszabbított nyitva tartással 18:00 óráig várják a kedves látogatókat!

Torkos Csütörtökön - január 31-én - érdemes tehát közelebbről is megismerkedni a Tisza-tó halaival! Gyere el hát Te is, kóstold meg a kiváló halételeket az éttermekben és gyönyörködj a vizek mélyének világában, tekintsd meg a tó halait élőben a Tisza-tavi Ökocentrumban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr235050918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása