Napi cukiság: ezért menj óvatosan a jégre!

2015. január 09. 13:33 - eM.Dé

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire veszélyes lehet a jégen tartózkodás, különösen ha napközben megenyhül az idő. Szegény kutyus nem olvasta a figyelmeztetést.

Csütörtök dél körül egy kutya járt szerencsétlenül Tiszafüreden, amikor rámerészkedett a jégre. Sajnos a jégtakaró nem volt elég vastag, így a jószág a jeges vízben landolt. A gazdája értesítette a tűzoltókat akik hamar a helyszínre értek és még időben kimentették a pórul járt állatot. A kutyus szerencsére jól van, bár nem tudni azóta nem-e prüszköl az átlagosnál többet.

tiszafured_kutya_jeg.jpgMindenki nyugodjon meg, a kutyus jól van! - Fotó: Tiszafüredi HTP

Épp ezért kérünk mindenkit, hogy a jégen tartózkodás szabályainak maximális betartásával merészkedjen csak jégre, vagy szakképzett túravezető társaságában, pl. egy jégtúrán.

Szólj hozzá!
Címkék: Tiszafüred

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr607056023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása