Gyorshír: félmilliomodik látogató az Ökocentrumban

2014. november 13. 16:38 - eM.Dé

Ma lépte át a Tisza-tavi Ökocentrum kapuit az ötszázezredik látogató a 2012. április 27-i nyitás óta.

A létesítmény bő 2,5 éves üzemelése alatt meglehetősen szép szám ez, ami gyakorlatilag évi átlag 200.000 vendéget jelent. Nyilván ez nem olyan mint a jutúb videók megtekintése, vagy a google analytics amely egyedi látogatókat számol, tehát a visszatérő látogatók (akik nem kevesen vannak) többször is számítanak.

Az ötszázezredik látogató(k) egyébként egy vecsési házaspár volt, akik eme nemes alkalomból oklevelet és ajándékcsomagot is kaptak. Picit tovább magasztalva a félmilliós látogató-flow-t, azért ez a Tisza-tavi régió turizmusa szempontjából sem elhanyagolható eredmény, tekintve, hogy a régió szálláshelyein az elmúlt években 250.000 körüli vendégéjszaka (és 90.000 vendég) realizálódott évente.

A cél az lenne, hogy az Ökocentrum látogatóiból minél többet itt tartsunk 1-2 éjszakára, és megmutassuk neki a régió többi látványosságát is, amely kisebb turisztikai bummot generálna. Az utóbbi időszakban egyébként nem ez az egyetlen dicsőség amit az Ökocentrum magáénak tudhat: nemrég kapta meg az Év Ökoturisztikai Létesítménye díj harmadik helyezését.

Tisza-tavi Ökocentrum.jpg

De most már legalább megvan a következő 2,5 év küldetése: még 500.000 vendéget! Akinek pedig sikerül egymilliomodikként belépni, az garantáltan életreszóló élmény lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr846893903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása