Kemencés cuccok Poroszlón

2014. október 17. 09:57 - eM.Dé

Október 25-én első alkalommal lesz Kemencés Szombat Poroszlón, azaz kemencében sült ételek kóstolója a falu vendéglátóinál. Diétázóknak nem ajánlott.

Csülkös pacal, toroskáposzta,meg mindenféle káposztás étek, megküldve néhány ínyencséggel - mint például a konfitált nyúlcomb. Ilyen kajákat kóstolhatunk október 25-én Poroszlón a település több vendéglátójánál - persze mindenki csak a saját különlegességeit készíti el. Az összes kaját itt találod.

A sztori rémegyszerű: bemész a művházba' (multifunkcionális szolgáltató egység) veszel néhány kóstolójegyet (mindenki amennyit előreláthatólag el bír fogyasztani), majd felülsz az itt "Thomas" névre keresztelt dottira (kerekes kisvonat és nem sínen megy). Dotti megáll, te leszállsz, bemész a kiválasztott vendéglátóhoz és falatozol.

Azért szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ha valaki netán arra vállalkozik, hogy végigegye mind a nyolc helyet (a 14-5 kaját már inkább nem is mondjuk..), az vigyen magával bilagitot vagy dipankrint, mert kemény kaják lesznek.

Egyébként meg úgyis hosszú hétvége lesz, szóval aki már úgyis itt van a környéken valahol - netán pont Poroszlón szállt meg - az mindenképp beiktathatja egy pár falat erejéig a rendezvényt.

kemences_etelek

Na például valami ilyesmi - Fotó: Aranyosi-dombi Udvarház

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonatiszatonal.blog.hu/api/trackback/id/tr366801645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása