...kamrád télen! Nagy befőzés, füstölés, savanyítás meg minden ami jó, 2014. október 11-én Nagykörűben.
A cseresznyéjéről híres Nagykörű ezúttal kicsit más oldaláról mutatkozik be, pedig milyen jó is lenne ha a Nagy Befőzésen friss októberi cseresznyét is elpakolnánk télire. (Anyu, kimehetek cseresznyét szedni? De hát kisfiam tél van! Tudom sapka, sál...)
Lesz ellenben must meg lekvár, káposztagyalulás és savanyítás, főzünk lecsót, töltött káposztát, sőt még birkapörköltet is. Meg persze minden jót, ami ilyentájt egy konyhában előfordul. Részletes programot ne is keress, mert itt már megtudtál mindent, sőt google barátunkkal se mész sokra, mert majdnem annyi infot találsz róla, mint az ominózus rétesnapról.
Ott találkozunk!
Forrás: Nagykörű Község Önkormányzata